Férfi vízilabda ob I - A címvédő Ferencváros szépített az elődöntőben
2021. május 5. 21:38

A legutóbbi befejezett kiírásban győztes Ferencváros szépített a férfi vízilabda ob I elődöntőjében, miután szerdán öt góllal legyőzte vendégként az OSC-t.

A Bajnokok Ligájában is címvédő FTC az alapszakaszban mindkét mérkőzését elveszítette fővárosi riválisával szemben, az újbudaiaknak így egy döntetlen is elég lett volna a fináléba kerüléshez.

Erre az első mérkőzésen Varga Zsolt nagyszerűen védekező csapata esélyt sem adott a Varga Dániel edzette OSC-nek, ugyanis az első pillanattól kezdve vezetett és végül - mindössze két gólt kapva - magabiztosan győzött.

Az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc második összecsapását jövő csütörtökön rendezik a Népligetben.

A másik ágról az alapszakaszgyőztes BVSC-t búcsúztató Szolnok már bejutott a fináléba.

E.ON férfi ob I, elődöntő, első mérkőzés:
OSC - FTC-Telekom Waterpolo 2-7 (0-2, 1-3, 0-1, 1-1)

gólszerzők: Hárai, Salamon 1-1, illetve Varga D. 2, Zalánki, Sedlmayer, Vámos, Jaksic, Constantin-Bicari 1-1

Az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc állás: 6-3 az OSC javára.

Korábban:

Szolnoki Dózsa-BVSC Zugló 11-7 (2-2, 4-1, 4-2, 1-2)

A párharc végeredménye: 7-1 a Szolnok javára.

MTI
Címkék:
  • Orbán: a következő évtizedet a járványok és a migráció határozza meg
    A következő évtizedet a járványok és a migráció határozza meg, és ennek súlyos hatása van az európai kereszténydemokráciára - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Glas Koncila horvát hetilapnak.
  • Kispestre száműzte Szent Istvánt a főpolgármester
    Karácsony Gergely a veszélyhelyzeti felhatalmazással élve egyik utolsó egyszemélyi döntéseként Kispestre száműzte az államalapító eredetileg Szent István parkba tervezett szobrát. A június 14-i főpolgármesteri határozattal végérvényesen a XIX. kerületbe került a szent király bronzba öntött alakja, miközben a róla elnevezett XIII. kerületi parkban semmi sem utal rá.
  • Öt helyet léptünk előre a versenyképességi rangsorban
    Öt helyet lépett előre Magyarország az IMD svájci üzleti iskola Versenyképességi Központja (IMD World Competitiveness Center) által kiadott versenyképességi rangsorban - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
MTI Hírfelhasználó