Gyermeket váróknak indított online tanfolyamokat a Szent János Kórház
2021. április 20. 10:29

Újabb online szülésfelkészítő tanfolyamokat indít a Szent János Kórház; az ingyenes előadások ezúttal a meddőség kivizsgálásával és kezelésével, a gyermekágyi depresszió problémájával, valamint a fejlődési zavarok időben történő felismerésével foglalkoznak - közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

Közleményükben emlékeztettek: a koronavírus-járvány kihívásaira reagálva nyolchetes online szülésfelkészítő tanfolyamot indított tavaly novemberben az intézmény. Azt írták, a képzés a kezdetektől népszerű, arra mára több mint hatezren jelentkeztek be - köztük leendő édesapák és határon túli magyar kismamák is.
   
A visszajelzések alapján nagy az igény ezekre a képzésekre, ezért a kórház három újabb, hiánypótló online tanfolyamot indít - tették hozzá.
   
A szülésfelkészítő tanfolyamon az érdeklődők az intézmény szülésznőin és csecsemőápolóin kívül laktációs szaktanácsadó, gyógytornász, szülész-nőgyógyász-, gyermeksebész és neonatológus szakorvos előadásait hallgathatják meg. A készítők arról is gondoskodtak, hogy "életük legnagyobb kalandjára" mentálisan is felkészülhessenek a gyermeket váró családok - olvasható a közleményben.
 

MTi
Címkék:
MTI Hírfelhasználó