Ki-ki meccs a képernyőn: Zalaegerszeg-Budafok
2021. április 20. 10:01

Csaknem megpecsételheti a Budafok sorsát, ha ma kikap a ZTE-től az NB I. fordulójában.  A Ferencváros-Újpest összecsapásnak a bajnokság szempontjából annyi jelentősége lehet, hogy matematikailag is véglegessé teheti a Fradi elsőségét, ennél nagyobb ösztönző a találkozó "örök rangadó" jellege.

Rebrov most "derbire" készíti fel az FTC-t a legutóbbi, Kisvárdán meglehetősen blamásra sikeredett mérközés után – fradi.hu

A Bundesligában Gulácsi Péterék Kölnbe utaznak, világklasszis kapusunk együttese, a Lipcse az esélyes. Szerdán a Diósgyőr a Felcsútot fogadja, s minthogy a DVTK-nak a tabella sereghajtójaként mind a 3 pont fontos, nyílttá teheti az összecsapást a második helyen állomásozó Hornyák-legénység ellen. A Mezőkövesdnek meg kell vernie a Fehérvárt, mert Pintér Attila együttese az utóbbi mérkőzéseken kritikán aluli teljesítményt nyújtott, ezt ellensúlyoznia kell. A Paks-Honvéd találkozó azért izgalmas, mert a vendég csapatnak el kell szakadnia a kieső övezettől, ezért győzni utaznak az atomvárosba. Válogatott kiválóságunk, Szalai Attila csapata, az isztambuli Galatasaray otthon fogadja a Trabzonspor tizenegyét, a török élcsapatnak csak a győzelem elfogadható. 

A keddi és szerdai élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

    április 20., kedd:
   
    M4 Sport

17.15: Labdarúgás, NB I., Zalaegerszeg-Budafok

19.45: Labdarúgás, NB I, Ferencváros-Újpest

       Sport 2

18.00: Labdarúgás, német bajnokság, Köln-Leipzig

      április 21., szerda:

    M4 Sport

15.15: Labdarúgás, NB I, MTK Budapest-Kisvárda

17.30: Labdarúgás, NB I, Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia

20.00: Labdarúgás, NB I, Mezőkövesd Zsóry FC-MOL Fehérvár FC

20.15: Labdarúgás NB I., Paksi FC-Budapest Honvéd

    Sport 1

18.00: Labdarúgás, török bajnokság, Galatasaray-Trabzonspor

MTI, Gondola
Címkék:
  • Az EU-hadsereg ötlete visszafelé sülhet el
    Aligha véletlen, hogy minden Európa Birodalom létrehozására irányuló kísérlet kudarcba fulladt, és ennek alapvető oka az, hogy nincs közös európai identitás. Elvileg létezhetne ilyen, pontosabban létre lehetne hozni ilyen önazonosságot, de ahhoz előbb meg kellene nyílni annak a beszédtérnek, amely egységes narratívára építve elbeszélhetővé és megbeszélhetővé tenné mindezt.
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
MTI Hírfelhasználó