Irány a szabadba: kellemes tavaszi idő lesz, kevés felhővel
2021. április 10. 09:18

Kevés felhővel kezdődik a nap, aztán gomolyfelhők képződnek. A napi maximumhőmérséklet 15-20 fok között várható.

Ma nyugat, délnyugat felől fátyolfelhők is érkeznek, amelyek átmenetileg szűrhetik a napsütést. Csapadék nem lesz. A délnyugati, déli szél megélénkül, főleg a Dél-Dunántúlon több helyen megerősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható, míg késő estére általában 5 és 11 fok közé hűl le a levegő – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Vasárnap reggelig változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhőzet vonul át felettünk délnyugat felől, de lesznek átmenetileg derült körzetek is. Csapadék nem várható. A déli szelet a Dunántúl nyugati és északi részein kísérhetik erős széllökések. A hőmérséklet hajnalban 1 és 8 fok között alakul.
 
 
hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Az EU-hadsereg ötlete visszafelé sülhet el
    Aligha véletlen, hogy minden Európa Birodalom létrehozására irányuló kísérlet kudarcba fulladt, és ennek alapvető oka az, hogy nincs közös európai identitás. Elvileg létezhetne ilyen, pontosabban létre lehetne hozni ilyen önazonosságot, de ahhoz előbb meg kellene nyílni annak a beszédtérnek, amely egységes narratívára építve elbeszélhetővé és megbeszélhetővé tenné mindezt.
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
MTI Hírfelhasználó