Az első általános iskolai digitális tanítási napon lehalt a Kréta-rendszer
2021. március 8. 11:26

A középiskolások már jó ideje digitális tanrendben dolgoznak, az általános iskolásoknak és családjaiknak csak most kezdődnek a nehéz napok. A legkisebbeknek a Kréta rendszerben tartanának online órákat. Van, ahol már az első napon is terveztek digitális órát tartani, de vannak iskolák, ahol a feladatokat küldik csak ki a Kréta rendszerben, hogy otthon ezeket megoldják szüleikkel a gyerekek.

Csakhogy a Kréta-rendszer lehalt rögtön az első online oktatási napon. A legtöbb általános iskola szülői Facebook-csoportjában ma reggel azt próbálják kitalálni, akkor most mi lesz – írja a Blikk. A feladatok megérkeznek, ám amikor a szülők megpróbálnak belépni, és megnyitni a kapott feladatot, a Kréta-rendszer ezt írja ki: „Váratlan hiba történt, próbálkozzon később újra!”

blikk.hu
Címkék:
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
  • Reneszánsz barátság
    Olyan világot kell visszahozni, mely méltó Európa múltjához, őseink áldozatvállalásához.
  • Május 10-én indul a jelenléti oktatás a középiskolákban
    Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte: május 10-én indul újra a jelenléti oktatás a középiskolákban. Az operatív törzs döntött arról is, hogy az elmúlt évhez hasonlóan csak írásbeli érettségi vizsga lesz.
MTI Hírfelhasználó