Hazudott Márki-Zay Péter az ingyenbuszokról
2021. március 1. 22:36

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a BKV-nak is köszönetet mondott, amiért Mercedes Citaro járművekkel segített a helyi óránkénti buszjáratok elindításában. A városvezető nemrégiben a Facebookon tudatta, hogy ezúttal is „pártállami zaklatással” akadályozzák a fejlesztéseiket, a kormányhivatal ugyanis szerinte utólag visszavonta az új buszok engedélyét. „Köszönet a BKV átadott Mercedes Citaro buszaiért, amivel hétfőn mégis elindulhatunk!” – fogalmazott Márki-Zay.

A Magyar Nemzet érdeklődésére a BKV közölte: ők nem adtak egyetlen autóbuszt sem Hódmezővásárhelynek, Márki-Zay tévesen jelölte meg őket adományozóként.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó