Az NB1.-ből igazol edzőt a Bundesliga?
2021. március 1. 11:11

Ismét edzőt keres a Bundesligában sereghajtó, és hétről hétre reménytelenebb helyzetbe kerülő Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetősége: a Kicker az MTK trénerét, Michael Borist is megemlíti a jelöltek között.

A Kicker vasárnapi cikkében négy lehetséges jelöltet említ a Stuttgart elleni 5–1-es vereség után menesztett Christian Gross utódjaként. A két legfőbb kandidáns a Schalke kispadjára a másodosztályú Paderbornnal a nyárig szerződésben álló Steffen Baumgart, valamint a legutóbb a Darmstadtnál dolgozó Dimitriosz Grammozisz, de nem lehet teljes mértékben kizárni, hogy más megoldást választanak a szakmailag nagy bajban lévő gelsenkircheni egylet vezetői. És itt jöhetne a képbe Michael Boris!

A 2019 nyara óta az MTK-t irányító, a csapatot az előző idényben az élvonalba visszajuttató német szakember szerződésében a Kicker szerint szerepel egy kilépési záradék, melynek aktiválása esetén azonnal elérhető lenne. A Nemzeti Sport megkereste az MTK-t a hírrel kapcsolatban, de a klub cáfolta, hogy lenne ilyen záradék az edző szerződésében. A lap értesülése szerint az NB I-ben dolgozó szakember neve valóban szóba került a német klubnál az edzőjelöltek között, de hivatalos kapcsolatfelvétel nem történt a Schalke részéről Boris szerződtetésének ügyében. A teljes cikket a Nemzeti Sport honlapján olvashatják.

Nemzeti Sport
Címkék:
MTI Hírfelhasználó