Vegyesen alakult a forint árfolyama
2021. február 25. 08:49

Vegyesen alakult a forint árfolyama csütörtökre virradóra a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euróval szemben kissé gyengült a forint, a dollárral és a svájci frankkal szemben viszont több-kevesebb nyereségre tett szert.

Az eurót a szerda esti 359,64 forint után egy hajszállal magasabban, 359,72 forinton jegyezték csütörtök reggel fél nyolckor. A dollár jegyzése 296,16 forintról 295,37 forintra, a svájci franké pedig 326,44-ről 325,89 forintra csökkent.

A hónap eleje óta a forint az euróval szemben 0,7 százalékkal, a dollárral szemben 0,4 százalékkal gyengült, a svájci frankkal szemben viszont 1,3 százalék nyereségre tett szert. A tavaly december 31-i árfolyamához képest a forint erősödött a főbb devizákkal szemben, 1,4 százalékkal az euróval, 0,4 százalékkal a dollárral és 3,1 százalékkal a svájci frankkal szemben.

MTI
Címkék:
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
  • Reneszánsz barátság
    Olyan világot kell visszahozni, mely méltó Európa múltjához, őseink áldozatvállalásához.
  • Május 10-én indul a jelenléti oktatás a középiskolákban
    Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte: május 10-én indul újra a jelenléti oktatás a középiskolákban. Az operatív törzs döntött arról is, hogy az elmúlt évhez hasonlóan csak írásbeli érettségi vizsga lesz.
MTI Hírfelhasználó