Gyűlnek a CEU-n a volt baloldali kormányok miniszterei
2021. január 24. 22:46

Egyre többen szerződnek el a CEU Budapesten működő intézetéhez az Orbán-kormány bírálói. Most már ott van a Horn-, a Medgyessy-és a Gyurcsány-kormány kulturális minisztere, volt SZDSZ-esek és a társaik – derül ki a Mandiner cikkéből.

Egyre egyértelműbb, kiket is kíván foglalkoztatni a CEU budapesti székhelyű, októberben alapított Demokrácia Intézete – derül ki a Mandier cikkéből.

Az intézet nem kevesebbet, mint a nyílt társadalom ügyének nemzetközi támogatását vállalta fel.

Legújabb igazolása Magyar Bálint, aki korábban az SZDSZ elnöke és a Gyurcsány-kormány oktatási minisztere volt. A már oda szerződött értelmiségeik között pedig olyan jól ismert személyiségeket találunk, mint Kis János filozófus, ugyancsak volt SZDSZ-elnök, Pető Andrea baloldali történész, a CEU genderügyi oktatója, vagy Bozóki András, aki kulturális miniszter volt Gyurcsány idején.

A teljes cikk a linkre kattintva olvasható.

MNO - mandiner.hu
Címkék:
  • Áder János mécsest gyújtott
    Mécsest helyezett el Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a budapesti Terror Háza Múzeum emlékfalánál csütörtök délelőtt a kommunizmus áldozatainak emlékére - hangzott el az M1 aktuális csatornán.
  • A baloldal nem tudna kormányozni
    A volt miniszterelnök szerint a Fidesz és a KDNP kormányzati szerepkörre érett, nemzeti-keresztény töltésű politikai irányultságot képvisel.
  • A gyűlöletcunami ellenszere
    Sajnos nem mondhatjuk az ellenzéki gyűlöletkeltésről, hogy nem talál fogékony közönségre. És ez az, ami igazán aggasztó.
MTI Hírfelhasználó