NB I - Gól nélküli döntetlen Kisvárdán
2021. január 23. 16:49

A Kisvárda gól nélküli döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.

A hazaiak sorozatban hatodik bajnoki meccsükön sem tudtak győzni, míg a kövesdieknek három egymás utáni sikert követően ez volt az első találkozójuk, amelyet nem nyertek meg.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 0-0

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Berke
sárga lap: Ötvös (38.), Karabelov (62.), Bumba (70.), Ene (87.)

Kisvárda: Dombó - Melnyik, Ene, Ötvös (Jelena, 91.), Matheus - Karabelov, Simovic - Navratil (Sassá, 70.), Bumba, Horváth Z. (Cirkovic, 70.) - Camaj (Kovácsréti, 83.)

Mezőkövesd: Szappanos - Eperjesi, Neszterov, Katanec, Vadnai - Besirovic, Berecz, Cseri (Chrien, 70.) - Vutov (Kavtaradze, 50., Nagy D., 84.), Jurina, Martic

Az első félidőben túlnyomó részt a mezőnyben folyt a küzdelem, a hazaiak kapura lövésig sem jutottak, míg a vendégek többet próbálkoztak, de igazán komoly gólszerzési lehetőségig nem jutottak el.

Fordulás után valamelyest felélénkült a játék, mindkét oldalon akadtak helyzetek, ám a gólszerzés változatlanul nehéz feladatnak bizonyult a futballisták számára, Neszterovnak például kettő méterről sem sikerült betalálni, ugyanis a kapu fölé vágta a labdát.

A hajrában mindkét együttes az eredmény megtartására figyelt, így pontosztozkodással zárult a találkozó.

MTI
Címkék:
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
  • Soltész: A kereszténység védelméért dolgozunk
    Egyre nagyobb teret foglal el a keresztényellenes ideológia és annak terjeszkedő emberi garnitúrája, sokszor éppen a tolerancia és elfogadás jelszavai mögé bújva. Pont ezért, ennek ellensúlyozása végett is szükségesek azok a jelképek, amelyek megerősítik az embereket a keresztény értékrendben.
  • Magyarnak lenni újra előny - egységes világnemzet
    Magyarnak lenni hátrány helyett újra előny, a magyarság mára "egységes világnemzetté vált" - emelte ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a hétvégi magyar iskolák online találkozóján pénteken.
MTI Hírfelhasználó