Leállították az M3-as forgalmát
2021. január 18. 14:35

A Budapest felé vezető oldalán a 153. kilométernél összeütközött két tehergépjármű. A helyszínelés idejére a forgalmat megállították, torlódásra kell készülni - közölte az Útinform. A 156-os kilométerben, Mezőcsát-Hejőpapi csomópontnál a rendőrség letereli a forgalmat az autópályáról. 

A katasztrófavédelem közleménye szerint egy kamion és egy kisteherautó szenvedett balesetet. A mezőcsáti hivatásos tűzoltók feszítővágóval megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik járműből. A helyszínre mentőhelikopter indult - írták.

MTI
Címkék:
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
  • Soltész: A kereszténység védelméért dolgozunk
    Egyre nagyobb teret foglal el a keresztényellenes ideológia és annak terjeszkedő emberi garnitúrája, sokszor éppen a tolerancia és elfogadás jelszavai mögé bújva. Pont ezért, ennek ellensúlyozása végett is szükségesek azok a jelképek, amelyek megerősítik az embereket a keresztény értékrendben.
  • Magyarnak lenni újra előny - egységes világnemzet
    Magyarnak lenni hátrány helyett újra előny, a magyarság mára "egységes világnemzetté vált" - emelte ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára a hétvégi magyar iskolák online találkozóján pénteken.
MTI Hírfelhasználó