Forintgyengülés késő délutánra
2020. október 27. 18:31

Gyengült a forint kedd késő délután reggelhez képest a vezető devizákkal szemben a nemzetközi kereskedelemben.

Az euró a reggel fél nyolckor jegyzett 364,20 forintról délután negyed hétre 365,26 forintra erősödött.

Az euró árfolyama kedden 364,08 forint és 365,75 forint között mozgott.

A dollár a reggeli 307,79 forintról 308,80 forintra erősödött, a frank árfolyama pedig 339,58 forintról 340,63 forintra nőtt.

Az euró 1,1829 dollárra erősödött a reggeli 1,1825 dollárról.    

MTI
Címkék:
  • Orbán Viktor válasza Webernek
    Orbán Viktor miniszterelnök pénteken válaszolt Manfred Webernek, úgy fogalmazva az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetőjéhez intézett reagálásában: "a helyzet világos, kedves Manfred. Ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok".
  • ENSZ: a Nyugat és a Kelet együttműködésének újjáépítése
    A Nyugat és a Kelet közötti együttműködést kell föleleveníteni, ennek alapja a kölcsönös tisztelet lehet - fogalmazta meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A tárcavezető a világszervezet közgyűlésének 31. különleges ülésszakának általános vitáján szólalt fel videoüzenet formájában.
  • Konzultációsorozat a járványügyi védekezés következő lépéseiről
    Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnökségével tárgyalt a december 11-e utáni időszakra tervezett járványügyi intézkedésekről, korlátozásokról - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
MTI Hírfelhasználó