Kispesten játékosok és edzői stábtagok is elkapták a koronavírust
2020. október 22. 21:05

Újabb magyar klub életét keserítheti meg a koronavírus. Ezúttal a Budapest Honvéd labdarúgócsapatát tizedelhetik meg a fertőzések. Az egyesület megtette a szükséges intézkedéseket.

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelezte, hogy játékoskeretéből és szakmai stábjából is többek koronavírustesztje pozitív eredményt hozott. Ők természetesen karanténba vonultak, a negatív teszttel rendelkező csapattagokat pedig újravizsgálják.

A Honvéd a bajnoki menetrend szerint szombaton 17.00-kor játszana a vírus miatt az idényben már szintén nehéz heteket megélt Paks otthonában. A klub egyelőre csak második számú együttesének hétvégi, Monor elleni NB III-as mérkőzését mondta le.

A piros-feketéknek az élvonalbeli bajnokság első fordulójában már elmaradt egy meccsük a 2020/21-es idényben. Akkor az ellenfél, a Puskás Akadémia keretét sújtotta a járvány.

A Honvéd nem kezdte jól a bajnokságot, csak jobb gólkülönbségével előzi meg a kieső helyen álló Mezőkövesdet, a koronavírus-fertőzések pedig semmi esetre sem könnyítik meg a kispesti csapat felzárkózását.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Orbán Viktor válasza Webernek
    Orbán Viktor miniszterelnök pénteken válaszolt Manfred Webernek, úgy fogalmazva az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetőjéhez intézett reagálásában: "a helyzet világos, kedves Manfred. Ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok".
  • ENSZ: a Nyugat és a Kelet együttműködésének újjáépítése
    A Nyugat és a Kelet közötti együttműködést kell föleleveníteni, ennek alapja a kölcsönös tisztelet lehet - fogalmazta meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A tárcavezető a világszervezet közgyűlésének 31. különleges ülésszakának általános vitáján szólalt fel videoüzenet formájában.
  • Konzultációsorozat a járványügyi védekezés következő lépéseiről
    Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnökségével tárgyalt a december 11-e utáni időszakra tervezett járványügyi intézkedésekről, korlátozásokról - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
MTI Hírfelhasználó