Legyőzött határok
2020. szeptember 18. 20:24

Posta Máté Az ökölvívó portréja című alkotását nézi egy érdeklődő a Kép/Test/Lét összművészeti programsorozat Legyőzött határok című kiállításán.

Szolnok

A tárlat a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központban 2020. szeptember 18-án nyílt meg.

balassi.eu.jpg

Császi Enikő Gálya című alkotását nézik érdeklődők a Kép/Test/Lét összművészeti programsorozat Legyőzött határok című kiállításának megnyitóján a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központban 2020. szeptember 18-án. MTI/Mészáros János

MTI
Címkék:
  • Nincs helye a nemzet főterén: Károlyi és az őszirózsás forradalom
    Tisza István meggyilkolásában a Budapesti Katonatanács játszhatott szerepet; a népköztársaságot, mint államformát kétezer ember „döntötte el” a mai Kossuth téren; Károlyi Mihály a trianoni katasztrófa után jó kapcsolatokat ápolt Edvard Beneš csehszlovák elnökkel – derült ki többek között Ligeti Dáviddal folytatott beszélgetésünkből.
  • Donald Trump, a héjabőrbe bújt galamb (7.)
    Az amerikai elnök nem indított új háborút, és a már meglévőket is próbálta lezárni.
  • Orbán: a magyar ma is templomépítő nemzet
    A kormány ezután is kész a Magyarországi Református Egyház mellett állni, amikor majd az országos tisztújításuk után "új lendülettel fognak a magvetéshez, a vetés gondozásához és a betakarításhoz" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a reformáció emléknapján a csömöri református templom felépüléséért tartott hálaadó istentiszteleten.
MTI Hírfelhasználó