Ötfős család lett koronavírusos Mecseknádasdon
2020. augusztus 8. 22:39

Nyaralni voltak Horvátországban, de valószínűleg nem ott fertőződtek meg, a Baranya megyei család legidősebb tagja már a nyaralás előtt is hordozhatta a vírust. Nála jelentkeztek először a tünetek, már kórházba kellett vinni. A család többi tagjának is pozitív lett a tesztje, de ők házi karanténban vannak mivel tünetmentesek – írja az Atv.hu.

A falu polgármestere azonnali járványügyi intézkedéseket vezetett be: elmarad az augusztus 20-i búcsú, valamint azonnal lezárták és látogatási tilalmat rendeltek el az idősek otthonában, ahol nincs fertőzött. – A lakosság figyelmét felhívtuk, hogy a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban maradéktalanul tartsák be a járványügyi előírásokat: a másfél méteres távolságtartást, a maszkhasználatot, illetve a sűrű fertőtlenítést – mondta Kraszné Auth Szilvia az ATV-nek.

atv.hu
Címkék:
  • Fel kell venni a harcot a gravitáció ellen!
    A normalitás elleni háború légnyomást okozott magas poszton is.
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó