Kiutasítottak 41 migránst Romániából
2020. augusztus 7. 19:39

A román bevándorlási felügyelőség rendőrei kiutasítottak 41 illegális migránst pénteken az országból - közölte honlapján a felügyelőség.

A 41 idegen állampolgár közül kettőt februárban, 39-et pedig júliusban fogtak el, miután a zöldhatáron átjutottak Szerbiából Romániába. Azóta az állami felügyelet alá helyezett külföldiek aradi központjában tartották őket, ahol a román hatóságok valamennyiük számára összeállították a kitoloncolási dokumentumokat.
   
Az illegális migránsokat pénteken a határra kísérték és az EU és Szerbia közötti toloncegyezménynek megfelelően átadták a szerb hatóságoknak. A kitoloncolt személyeknek megtiltották, hogy a következő öt évben belépjenek Romániába.

MTI; Gondola
Címkék:
  • Fel kell venni a harcot a gravitáció ellen!
    A normalitás elleni háború légnyomást okozott magas poszton is.
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó