Sok napsütésre számíthatunk szombaton
2020. augusztus 7. 16:14

Várható időjárás péntek estig: éjszaka derült vagy gyengén felhős idő várható. Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk, és a késő délutáni óráktól a déli határszélen néhol zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Az északkeleti, keleti szél napközben megélénkül, helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 30 és 35 között valószínű.
 

MTI
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Egy magyar hagyomány
  Nem csodálom, hogy ezt az országot nem érti senki. Nemcsak a nyelve miatt, hanem a lelke miatt sem. Itt évszázadok óta egy időben, egyszerre mindenki úgy érzi, hatalmon is van meg ellenzékben is
 • Most a fiatal korosztályt érinti elsősorban a járvány
  A koronavírus-járvány első hulláma elsősorban az idősebbeket érintette, most viszont a 20-29 éves korosztályból kerül ki a legtöbb pozitív eset - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.
 • A magyar bábkatedra lezüllesztése
  Ami negyedszázada történik szakmai címszó alatt az egyetemen, egy haveri kör játéka.
MTI Hírfelhasználó