A KMKSZ is elképedt a gyurcsányi szélsőséges indulatkitöréstől
2020. augusztus 4. 21:25

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) Elnöksége megdöbbenéssel értesült Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció vezetőjének újabb kirohanásáról.

A KMKSZ Elnökségének közleménye

Szövetségünk mélységesen elítéli és politikushoz méltatlan megnyilvánulásnak tartja a párt vezetőjének közösségi oldalán közzétett bejegyzését, melyben egyenesen megfenyegette a kárpátaljai származású Vidnyánszky Attila Kossuth-díjas rendezőt, a Nemzeti Színház igazgatóját.

Mindez újabb bizonyítéka annak, hogy egyes magukat liberálisnak tartó politikusok a legkevésbé sem toleránsak az általuk hirdetett elvektől eltérő értékeket vallókkal - olvasható a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség közleményében.

KMKSZ/karpatinfo.net
Címkék:
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó