A minisztérium nem kertelt: megint hazudott a Népszava
2020. július 16. 17:03

Amint azt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán közzétette, 288 köznevelési intézmény kérte iskolaőr kirendelését.

A Klebelsberg Központ két alkalommal kért megerősítést minden intézményvezetőtől – írja a tárca legfrissebb közleményében.

Csütörtökön két köznevelési intézmény vonatkozásában jelent meg olyan hír a Népszava oldalán, hogy mégsem kérnek iskolaőrt. A Népszava valótlan állításával szemben az Erzsébetvárosi Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Szakgimnázium kért iskolaőrt, az intézmény már kérte is a helyreigazítást a laptól, ezen kívül a Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, Alapfokú Művészeti iskola 2. Sz. Általános Iskolája esetén is dokumentáltan megtörtént a kérés.

Ha a pécsiek az elmúlt napokban mégis meggondolták magukat, akkor természetesen kivesszük őket a programból – olvasható az Emmi által kiadott közleményben.

magyarnemzet.hu - emmi
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Minden illegális bevándorló biológiai fenyegetést jelent
  Minden Magyarország területére illegálisan belépni akaró, az ellenőrzést elkerülő bevándorló biológiai, egészségügyi fenyegetést jelent Magyarország számára, amit bármi áron meg kell akadályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
 • Egységes felvidéki magyar érdekképviselet
  Létrejött a megegyezés az egységes felvidéki magyar érdekképviselet, egy új egyesített magyar párt létrehozásáról, azon a hárompárti találkozón, amelyet a Magyar Közösség Pártja (MKP), a Most-Híd párt és az Összefogás mozgalom vezetői között tartottak az MKP pozsonyi székházában pénteken.
 • A páholyok mögött...
  Hálózatok, köztük a szabadkőművesség, nem a főszereplők, ők csupán „fegyverek”, de nekünk a fegyvert tartó kéz, és főként e „láthatatlan kéz” gazdájának pontos azonosítása a feladatunk, hogy mindenki számára világos legyen az évezredek óta tartó létrontásuk lényege.
MTI Hírfelhasználó