Fiatal anyát gyilkoltak meg szélsőliberális terroristák - lesből lőtték le
2020. július 14. 16:34

A gyilkosságot egy ötfős antifasiszta csoport követte el, 4 férfi és egy nő. Már az első összeszólalkozáskor előkerültek a fegyverek, ekkor azonban még meghátráltak, hogy később lesből támadhassanak.

Mit tudunk eddig az esetről?

A 24 éves Jessica Doty-Whitaker július 5-én három ismerősével, köztük vőlegényével tartózkodott Indianapolis belvárosában.

A csapat összeszólalkozott egy csoport antifasiszta Black Lives Matter-szimpatizánssal.

Az egyik aktivista már a helyszínen le akarta lőni őket, de a későbbi áldozat vőlegénye is elővette fegyverét.

Az antifasiszták végül visszavonulást és megbékélést színleltek, Jessica a vitát úgy zárta le, hogy „All Lives Matter”, vagyis „Minden Élet Számít”.

Az BLM-szimpatizánsok azonban nem hátráltak meg, hanem megvárták, amíg a csapat egy híd alatt halad át, majd lesből, brutális kegyetlenséggel végeztek a fiatal nővel.

A nő vőlegénye leadott néhány lövést, de a sötétben senkit nem talált el.

Az ápolóként dolgozó nő egy hároméves kisfiút hagyott maga után.

888.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Karácsony Gergely utasításokkal látta el az idősotthonok vezetőit
  Nyilvánosságra hozta a főpolgármester az idősotthonok vezetőinek adott utasításokat hétfőn. A kilencpontos dokumentumot a koronavírus-járvány eddigi tapasztalatai alapján és a második hullámra való felkészülés jegyében állították össze, és egy hónapja küldték el a fővárosi fenntartású idősotthonok vezetőinek.
 • A 444 főszerkesztője már tíz éve várja az Index megszűnését
  Az Index.hu „megszűnésével” kapcsolatban különösen szembetűnő volt a rivális 444.hu szolidaritása: Uj Péter főszerkesztő egy 2018-as műsorban még azt nyilatkozta, hogy ő a távozását követően már azt is hátbatámadásnak érezte, hogy az Index egyáltalán életben maradt, Dudás Gergelyről, az Index egykori főszerkesztőjéről pedig úgy nyilatkozott: „Ne vicceljünk már, ott volt egy 15 év alatt felépített szerkesztőség, beült, fel kellett vennie tíz embert, óriási teljesítmény!”
 • Már közel húszmillió koronavírus-fertőzött van a világon
  A világon 19 792 519 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 730 089, a gyógyultaké pedig 12 060 877 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfő reggeli összesítése szerint.
MTI Hírfelhasználó