Orbán Viktor és Szijjártó Péter is gratulált Duda győzelméhez
2020. július 13. 11:58

Andrzej Duda hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Lengyelországban a szavazatok szinte teljes összesítése szerint. A győzelemhez Orbán Viktor és Szijjártó Péter is gratulált. A kormányfő egy közös képet osztott meg a Facebookon, amelyhez röviden a következőt írta: „Bravó!”

A külgazdasági és külügyminiszter is méltatta Andrzej Duda sikerét. Szijjártó Péter a bejegyzésében a következőket írta: „A nemzetközi liberális mainstream most is mindent megpróbált, de a közép-európai jobboldal 3-0-ra vezet:

✅Szerbia
✅Horvátország
✅Lengyelország
Felkészül Észak-Macedónia!

Gratulálunk, Andrzej Duda! Hajrá, VMR!”

Facebook
Címkék:
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
  • Házi karanténban több mint húszezer ember
    Hétfőn 444 alkalommal intézkedtek a rendőrök a maszkviselési kötelezettség megszegése miatt - ismertette a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a keddi, online sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó