Vona Gáborral egyeztetett Karácsony Gergely
2020. július 8. 14:19

Vona Gáborral egyeztetett Karácsony Gergely - erről tanúskodik az a fotó, amelyet a PestiSrácok egyik olvasója küldött a portál szerkesztőségébe. A fényképen a Jobbik egykori elnöke egy kávézó asztalánál beszélget éppen a főpolgármesterrel, akiről korábban az ATV stúdiójában azt mondta: szívesen látná a miniszterelnöki székben, szerinte ugyanis Karácsony Gergely lenne a legalkalmasabb közös, ellenzéki kormányfő-jelölt 2022-ben.

Vajon miről beszélgethettek?

PestiSrácok egyik olvasója küldött egy képet a portál szerkesztőségébe, amelyen az látható, amint a Jobbik korábbi elnöke Karácsony Gergely főpolgármesterrel együtt ül egy kávézóban. Ahogy korábban mi is megírtuk, Vona Gábor pár hete az ATV stúdiójában jelentette ki, hogy szerinte Karácsony Gergely lenne a legalkalmasabb közös, ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

HírTV
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Utcai zavargásokat hozhat az ősz Magyarországon
  A koronavírus-járvány alapjaiban írta át a politikai közbeszédet, így a pandémiát megelőző időszakhoz képest jelentősen háttérbe szorult az ellenzéki pártok között végbemenő dominanciaharc, sőt sokáig a pártok belső konfliktusairól sem lehetett hallani – fejtette ki Deák Dániel a Magyar Nemzetnek készített elemzésében.
 • "Az ellenzék nem tud hatékonyan fellépni"
  Az ellenzék csak próbálkozik, de nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultáció ellen – mondta a Médianéző Központ elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.
 • Történelmi léptékű fejlesztéseket készít elő a kormány Budapesten
  Jelentősen gyorsabb lehet a közlekedés Budapest és az elővárosok között a nagyszabású 5-ös metró projekt megvalósulásával – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ igazgatója.
MTI Hírfelhasználó