Ingyen repülőjegyet osztanak Las Vegasba
2020. május 30. 18:09

Két Las Vegas-i kaszinó és egy rendezvényközpont tulajdonosa kampányt indított Keep America Flying (a levegőben tartjuk Amerikát) címmel. Derek Stevens bejelentette, hogy 1000 amerikai utazónak kínál esélyt, hogy ingyen repülhessen Las Vegasba – közölte a Simple Flying.com. Ingyenes járatokat mindeddig egészségügyi dolgozóknak vagy a hazatelepítésre váróknak kínáltak a légitársaságok, de most ezer szerencsés kiválasztott valóban ingyenjeggyel utazhat a szerencsejátékok fővárosába.

Derek Stevens ezer széket vásárolt június 3 és június 12 között „csak oda” Las Vegas és 24 amerikai város között, és ezeket „érkezési sorrendben” osztották ki. Az ikonikus szerencsejáték-helyszínt március közepén két hónapra bezárták, és most azt várják, hogy újból megtelnek szórakozni vágyó amerikaiakkal.

Nemcsak a kaszinók és egyéb vendégfogadásra létrehozott vállalkozások remélik az élet újraindulását az USA-ban, hanem a légitársaságok és a repülőgépgyártók is. David Calhoun, a Boeing vezérigazgatója a hónap elején a The Telegraph kérdésére azt mondta, hogy egyelőre nem látja a légiutazás iránti igény visszatérését. Szerinte a nyár folyamán a kereslet a tavalyinak mindössze 25 százalékát éri majd el, és talán év végére emelkedhet 50 százalékra. Mindez valószínűleg azt eredményezi, hogy legalább egy nagyobb amerikai légitársaság összeomlik – vélekedett Calhoun. Az ilyen alacsony légiközlekedési igény és a légitársaságok kétségbeejtő pénzügyi helyzete miatt most mindennek örülni kell, ami biztonságosan elősegítheti az idegenforgalom visszatérését. A Boeing ezért üdvözli a Keep America Flying kezdeményezést, de még nem tudják megmondani, hogy ez valóban segít-e.

magyarnemzet.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Új lendületet kaphatnak a horvát-magyar kapcsolatok
  Orbán Viktor gratuláló levelet írt Andrej Plenković horvát miniszterelnöknek, a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) elnökének a párt választási győzelméhez; írásában jelezte: készen áll a Közép-Európa megerősítését célzó stratégiai párbeszéd folytatására - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.
 • Baloldali propaganda amerikai pénzből
  A Nyugati Pályán elnevezésű Facebook- és Instagram-oldalakat a Political Capital balliberális agytröszthöz kapcsolódó cég hozta létre és működteti – saját bevallása szerint – amerikai pénzből. Az oldalak azt az álproblémát járják körbe, amely szerint Magyarország a Nyugathoz vagy a Kelethez akar-e tartozni.
 • A baloldal nemet mondott a családok támogatására
  A baloldal ismét nemet mondott a családok támogatására - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
MTI Hírfelhasználó