Napos idő várható szombat estig, kevés felhővel
2020. április 10. 15:53

Várható időjárás az ország területén szombat estig: a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett napos idő várható. Éjszakára a Dunántúl fölé vastagabb felhők sodródnak be, így ott közepesen, másutt gyengén felhős lesz az ég. Szombaton továbbra is sok napsütésre számíthatunk kevés felhővel. Csapadékra nem kell készülnünk az időszak során. Pénteken az élénk északias szél a Dunántúli-középhegység mentén, illetve északkeleten erősödik meg, éjszaka és szombaton jobbára mérsékelt marad a légáramlás.

 A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 8 fok között valószínű, de az északi völgyekben gyenge fagy, északkeleten, a Duna-Tisza közi homokhátságon talajmenti fagy is előfordulhat.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 16 és 23 fok között várható. Északkelet felől délnyugatra haladva találkozunk a magasabb értékekkel.
 

MTI
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó