A Fidesz videóüzenete Brüsszelnek: Több tiszteletet Magyarországnak!
2020. április 3. 18:36

Brüsszel ne akadályozza a vírusellenes védekezést - ezt üzente Hidvégi Balázs a Facebook-videójában. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt írta: Brüsszel ahelyett, hogy a járvány elleni védekezést segítené, sértegeti a magyar jogállamiságot és hazugságokat terjeszt, sőt a migráns kvóta elutasítása miatt is elmarasztalja hazánkat. Hídvégi Balázs úgy fogalmazott: látható, hogy a vádaskodásokkal a saját alkalmatlanságukat akarják leplezni, de ezt nem szabad hagyni, ezért azt üzenik Brüsszelnek, hogy több tiszteletet Magyarországnak!
 

hirtv.hu
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó