Gréczy üzent a hálószobából
2020. április 1. 17:12

Az otthoni karantén miatt a személyes beszélgetések áttevődtek, javarészt az online térbe. Ez a megváltozott, átalakult kommunikáció mindenki számára, így a politikusaink számára is megpróbáltatásokkal jár. Talán egy (egykori) politikus van, akinek ez a fajta online térben való chatelés nem idegen: ez pedig nem más, mint Gréczy Zsolt.

Gyurcsány egykori táskacipelője, a DK felkent „hokibajnoka” ezúttal úgy érezte, neki is meg kell szólalnia. Egy nevesincs, fröcskölődő baloldali portál adott publicitást uszító gondolatainak:  „(…)minden késő buszért, minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elvesztett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás. Ő akarta, hadd vigye. (…)”

Ehhez pofa kell!

Az egész ország előtt lejáratódott, csúnyán megszégyenült gyurcsányistának még van képe a koronavírus elleni ádáz küzdelem közepette nekirontani a miniszterelnöknek.

Gréczy úr jobban tenné, ha a hálószobájának nyomasztó félhomályában nem a kormány intézkedéseivel foglalkozna, hanem azzal, amivel egyidős.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó