Több száz órányi hanganyagot tett ingyenessé a Magyar Katolikus Rádió
2020. április 1. 15:07

Több száz órányi hanganyagot, webboltjának teljes tartalmát ingyenessé tette a Magyar Katolikus Rádió a koronavírus-járvány idejére.

A rádió honlapján a bolt menüpont alatt (https://bolt.katolikusradio.hu/)hangjátékokat, kortárs és klasszikus, magyar és külföldi irodalmi művek feldolgozását, felolvasását, valamint meséket lehet hallgatni - közölte a Magyar Katolikus Rádió szerdán az MTI-vel.

A látogatók megtalálják a többi között a Gárdonyi Géza Egri csillagok című művéből készült 39 részes hangjátékot, Mikszáth Kálmán Beszterce ostroma című regényének hangjátékváltozatát vagy Móra Ferenc meséit.

A gyűjteményben jelenleg 40 mű, összesen több száz órányi hanganyag található.

A Magyar Katolikus Rádió a koronavírus idején is próbálja lehetőségeihez mérten a közjót szolgálni - írták, hozzátéve, hogy már korábban közzétették az online hallgatható evangéliumokat, és a hittanoktatást segítő műsorokat vezettek be.

MTI
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó