Deutsch: Gyurcsány is beállt az uniós támogatásról hazudozók táborába
2020. április 1. 00:12

"Néhány nap késéssel azért Gyurcsány Ferenc is beállt a +kétezer milliárd forintnyi uniós támogatásról+ indulatosan hazudozók maroknyi táborába" - írta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője kedden a Facebook-oldalán.

Deutsch:  Gyurcsány is beállt az uniós támogatásról hazudók táborába

Kép: MH

Deutsch Tamás arra reagált, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke napközben arra szólította fel a kormányt, pótolja a munkavállalók koronavírus-járvány miatt kieső jövedelmeit a Magyarországnak megítélt mintegy 2000 milliárd forintos (5,6 milliárd euró) uniós támogatásból.
   
"Ez az egész uniós támogatás dolog pontosan olyan, mint a Loch Ness-i szörny: sokan beszélnek róla, de senki sem látta" - fogalmazott válaszában Deutsch Tamás, hangsúlyozva: "Nem látták, mert nincs. Se szörny, se uniós támogatás". "Ennyi" - zárta bejegyzését Deutsch Tamás.
 

MTI
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó