Gigászi terv derült ki: egy csapatban játszhat Ronaldo és Messi
2020. február 28. 21:16

Alig két hete derült ki, hogy David Beckham új amerikai labdarúgóklubja 180 millió fontnyi (73 milliárd forint) reklámpénzt kap a katariaktól, és már az is körvonalazódik, hogy mire költene a szponzori bevételből. Az Inter Miaminál szó volt már David Silva vagy éppen Edinson Cavani szerződtetéséről, állítólag egyszer még Neymar is játszana a Beckham-csapatban – de mindent elhomályosítana, ha összejönne az angol futball- és PR-ikon legnagyobb terve. Egyszerre igazolná le Cristiano Ronaldót és Lionel Messit!

Ronaldo (balra) és Messi egy csapatban gálázhatnak? - Kép: Ripost/AFP

„Nyilván a világon mindenki szívesen látná a csapatában Messit és Ronaldót. És nyilván a világ minden klubtulajdonosa azt is mondaná, hogy az ő csapata különleges. Mi azonban be is akarjuk ezt bizonyítani. Nagyszerű lenne ezeket a nagynevű játékosokat leigazolni. Boldogok vagyunk, hogy a tulajdonosi körünk osztozik ezen a vízión. A siker és a versenyképesség érdekében a legjobb futballistákat akarjuk” - mondta a története első MLS-szezonját vasárnap a Los Angeles FC otthonában kezdő floridai csapat elnök-tulajdonosa egy tévéshowban.

Hozzátette: hisz a jelenlegi keretében is, elégedett a csapata összetételével, de...

„De ha arról van szó, hogy ha lehetőség adódik rá, megszerezzük-e a fenti nagy neveket, akkor azt meg fogjuk tenni. Olyat akarok alkotni, hogy húsz év múlva büszkén mondhassák a gyermekeim: apánk építette föl ezt a klubot” - nyilatkozta nagyszabású terveiről Beckham, aki hét éve dolgozott az Inter Miami megalapozásán.

ripost.hu
Címkék:
 • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
  A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • Gulyás: 663 milliárd forint kerül a járványügyi alapba
  A kormány magán kezdte a koronavírus-járvány miatt szükséges takarékosságot, így elvon és átcsoportosít a tárcáktól összesen 1345 milliárd forintot, ami a gazdaság védelmére és újraindítására létrehozott alapban áll rendelkezésre. A járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosítanak, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az online kormányinfón.
 • A rendeleti kormányzásról és a lelki patikáról
  Bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van működőképes megoldás.
 • Magyarországon megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a járvány elleni védekezésben
  Egy hónapja regisztrálták az első megbetegedéseket Magyarországon, é megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a koronavírus-járvány elleni védekezésben - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília felhívta a figyelmet arra, hogy a jó idő ellenére is tartsák be az emberek a korlátozó intézkedéseket.
MTI Hírfelhasználó