Lecserélték a Jobbik pártalapítványának vezetőit
2020. február 21. 20:54

Minden szinten vezetőséget váltott a Jobbik. Leváltották a Jobbik pártalapítványának kuratóriumát – számol be róla a Népszava nyomán a Mandiner. Az elnökségi döntés értelmében távozott Szabó Gábor korábbi pártigazgató, Gyüre Csaba, Farkas Gergely és Stummer János parlamenti képviselők is. A Jobbik úgy nyilatkozott maguk ajánlották fel lemondásukat, de a lap szerint nem ők döntöttek így. Gyüre Csaba úgy kommentálta a hírt, hogy az új vezetőség új embereket akart a kuratóriumba.

A nemrég nyilvánosságra került Jakab Péter által elmondott kongresszusi beszédében is kritizálta az új pártelnök Stummert és Gyürét. Jakab úgy fogalmazott, hogy „az árulók 22 ember hátába vágtak kést”. Jakab Bencsik Jánost is kritizálta.

 

Bencsik János - kozszolgalat.hu

Bencsik János azóta be is jelentette, hogy kilép a Jobbik frakciójából.

mandiner.hu
Címkék:
 • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
  A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • Gulyás: 663 milliárd forint kerül a járványügyi alapba
  A kormány magán kezdte a koronavírus-járvány miatt szükséges takarékosságot, így elvon és átcsoportosít a tárcáktól összesen 1345 milliárd forintot, ami a gazdaság védelmére és újraindítására létrehozott alapban áll rendelkezésre. A járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosítanak, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az online kormányinfón.
 • A rendeleti kormányzásról és a lelki patikáról
  Bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van működőképes megoldás.
 • Magyarországon megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a járvány elleni védekezésben
  Egy hónapja regisztrálták az első megbetegedéseket Magyarországon, é megfelelő időben, megfelelő intézkedések történtek a koronavírus-járvány elleni védekezésben - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília felhívta a figyelmet arra, hogy a jó idő ellenére is tartsák be az emberek a korlátozó intézkedéseket.
MTI Hírfelhasználó