Vízilabda Eb - A szerbeké az ötödik hely a férfiaknál
2020. január 26. 17:38

Az olimpiai bajnok szerb válogatott végzett az ötödik helyen a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján: Dejan Savic együttese a vasárnapi helyosztón látványos mérkőzésen 8-7-re legyőzte a világbajnok olasz csapatot.

Az olimpiai kvalifikációs viadal egyetlen kvótáját a házigazda magyar válogatott szerezte, amely 19 órakor a világbajnoki ezüstérmes spanyolokkal találkozik a fináléban.

    Európa-bajnokság (Duna Aréna), férfiak:

    a 7. helyért:
Görögország-Oroszország 11-9 (2-2, 3-2, 3-3, 3-2)

    az 5. helyért:
Szerbia-Olaszország 8-7 (3-2, 1-4, 2-0, 2-1)
    
    később:

    bronzmérkőzés:
Montenegró-Horvátország 17.30

    döntő:
MAGYARORSZÁG-Spanyolország 19.00

MTI
Címkék:
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • EU-csúcs: Charles Michel már tárgyalt Orbán Viktorral
  Órákon belül kezdetét veszi az állam- és kormányfők rendkívüli csúcstalálkozója Brüsszelben, ahol az országvezetők a 2021 és 2027 közötti keretköltségvetésről (MFF) próbálnak majd megállapodni.
 • Gyurcsányék ismét hátba támadták az MSZP-t
  A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióhoz csatlakozik két MSZP-s polgármester is – számolt be róla az Index. Mivel a kettős párttagság a szocialisták alapszabálya szerint tiltott, ezért a XVIII. kerületet vezető Szaniszló Sándornak és Kiss Lászlónak, Óbuda polgármesterének is megszűnik MSZP-s párttagsága.
 • London meg tudná rendezni az idei olimpiát Tokió helyett?
  Shaun Bailey konzervatív polgármesterjelölt szerint London meg tudná rendezni az idei olimpiát és paralimpiát, ha a koronavírus-járvány miatt Tokióból el kell mozdítani a sporteseményt.
MTI Hírfelhasználó