AK: A szétválás az Európai Néppárt számára a vég kezdetét jelentené
2020. január 22. 13:51

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a Néppárt számára a vég kezdetét jelentené, ha a Fidesz távozna az európai pártcsaládból. Szánthó Miklós a Hír TV Magyarország élőben című műsorában ugyanakkor azt mondta: most úgy tűnik, hogy az Európai Néppárt (EPP) szakítani szeretne a magyar kormánypárttal.

A Fidesznek az lenne a jobb politikai értelemben, hogyha magától lépne ki a Néppártból, vagy hogyha kizárná a Néppárt? – kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

A hivatalos Néppárt, mivel a Néppárt megosztott ebben a kérdésben, szóval a Néppárt arra játszik, erőfitogtatásból, hogy ki tudják zárni a Fideszt, én biztos vagyok benne, hogyha ez kézzelfogható közelségbe kerül, akkor megelőző csapással a Fidesz fog kilépni az Európai Néppártból – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

A teljes beszélgetés IDE kattintva tekinthető meg.

HírTV
Címkék:
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
  • Mikulássapkás hazugság
    Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
MTI Hírfelhasználó