Római konzervatív konferencián szólal fel Orbán: Isten, becsület, nemzet
2020. január 17. 18:01

Ez már a második konferencia, amelyet a Edmund Burke Foundation szervez. Az elsőt Washingtonban tartották tavaly júliusban.

Képtalálat a következőre: „

Az idei rendezvény az „Isten, Becsület, Nemzet: Ronald Reagan elnök, II. János Pál pápa és a nemzetek szabadsága” címet viseli. A romai Grand Hotel Plaza ad neki helyszínt február 3-án és 4-én.

Az esemény partnerei közé tartozik a Nazione Futura (Olaszország), a The Bow Group (Egyesült Királyság), a Danube Institute (Magyarország), a Guerini e Associati (Olaszország), a Nemzetközi Reagan Thatcher Társaság (USA), és a The Herzl Institute-Machon Herzl (Izrael) – derül ki a Facebook eseményből.

Képtalálat a következőre: „"Danube Institute" logo”

A felszólalók közt lesz többek között Douglas Murray, Matteo Salvini, Orbán Viktor, Francesco Giubilei, Marco Gervasonit, Maria Giovanna Maglie, Giorgia Meloni és Marion Maréchal is.

mandiner.hu; eventbrite.com
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Új lírai beszéd
  Szeretteinket, pláne gyermekeinket egy kivételes világra kell tanítanunk, nagy gondossággal, nagy hitekkel, hogy bármi jó megtörténhet a világban, e nélkül nincs meg a mintája, háttérországa, evidenciája arra, hogy a valóságát úgy formálhatja, olyanná, amiben élni is érdemes - vallja Kürti László költő.
 • Soros-bábszínház Brüsszelben
  Vegyük sorra a legfontosabb jeleit ­annak, hogy az unió ma már nem szuverén.
 • Orvos és koldus
  Két hétre indult Nigériába orvosmisszionáriusként, végül a világjárvány miatt hat hónapig kellett az afrikai országba maradnia dr. Fodor Rékának, az AFRÉKA Alapítvány létrehozójának.
MTI Hírfelhasználó