Római konzervatív konferencián szólal fel Orbán: Isten, becsület, nemzet
2020. január 17. 18:01

Ez már a második konferencia, amelyet a Edmund Burke Foundation szervez. Az elsőt Washingtonban tartották tavaly júliusban.

Képtalálat a következőre: „

Az idei rendezvény az „Isten, Becsület, Nemzet: Ronald Reagan elnök, II. János Pál pápa és a nemzetek szabadsága” címet viseli. A romai Grand Hotel Plaza ad neki helyszínt február 3-án és 4-én.

Az esemény partnerei közé tartozik a Nazione Futura (Olaszország), a The Bow Group (Egyesült Királyság), a Danube Institute (Magyarország), a Guerini e Associati (Olaszország), a Nemzetközi Reagan Thatcher Társaság (USA), és a The Herzl Institute-Machon Herzl (Izrael) – derül ki a Facebook eseményből.

Képtalálat a következőre: „"Danube Institute" logo”

A felszólalók közt lesz többek között Douglas Murray, Matteo Salvini, Orbán Viktor, Francesco Giubilei, Marco Gervasonit, Maria Giovanna Maglie, Giorgia Meloni és Marion Maréchal is.

mandiner.hu; eventbrite.com
Címkék:
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
  • Mikulássapkás hazugság
    Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
MTI Hírfelhasználó