A TEK biztosítja a legnagyobb fővárosi adventi és karácsonyi vásárokat
2019. december 14. 23:53

A Terrorelhárítási Központ (TEK) biztosítja a legnagyobb fővárosi adventi és karácsonyi vásárokat.

Budapest

 A Terrorelhárítási Központ (TEK) páncélozott szállító harcjárműve a Szent István téri adventi és karácsonyi vásár közelében 2019. december 15-én. A korábbi évekhez hasonlóan a TEK technikai, jármű és személyi állománnyal, felszereléssel biztosítja a legnagyobb fővárosi adventi és karácsonyi vásárokat. MTI/Máthé Zoltán

A TEK szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a korábbi éveknek megfelelően, technikai, jármű és személyi állománnyal és felszereléssel lesz jelen az V. kerületi Vörösmarty téri Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron és az Adventi Vásár a budapesti Szent István Bazilikánál rendezvénysorozaton, esetenként más adventi eseményeken.

Emlékeztettek rá, hogy az Európai Unió tagországainak többsége megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét annak érdekében, hogy az erőszakos cselekmények bekövetkezési esélyét minimalizálja.

A TEK „továbbra is azért dolgozik, hogy Magyarország mindennapjai, a karácsonyi ünnepet megelőző és az ünnepi időszak biztonságban teljenek” fogalmaztak.

hirado.hu - MTI
Címkék:
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
  • Mikulássapkás hazugság
    Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
MTI Hírfelhasználó