Jégkorong Kontinentális Kupa - Kikapott, így nem jutott tovább a Ferencváros
2019. november 17. 17:52

A Ferencváros jégkorongcsapata nem jutott négyes döntőbe a Kontinentális Kupában, miután a harmadik kör vasárnapi játéknapján 5-1-re kikapott a francia Amiens Gothiques együttesétől.

A zöld-fehér csapat - amely a szezonban 19 év után tért vissza az európai kupaporondra - pénteken 3-1-re kikapott a házigazda dán SönderjyskE együttesétől, szombaton pedig 3-2-re nyert a brit Nottingham Panthers ellen.
Vasárnap azzal a tudattal léptek pályára a ferencvárosiak, hogy győzelemmel nagy lépést tesznek a továbblépés felé, amelyre - a másik találkozó számukra kedvező eredménye esetén - még pontszerzéssel is lett volna esélyük.
A gól nélküli első harmad után azonban a nagy nyomást kifejtő, eddig pont nélküli francia csapat a második húsz percben kétszer is betalált, majd a záró felvonásban biztossá tette sikerét, a magyar együttesnek Farkas Simon góljával csak szépítenie sikerült.
A második számú európai kupasorozat harmadik körében az első kettő között kell végezni az E, illetve az F csoportban a továbbjutáshoz. A négyes döntőt január 10-12. között rendezik, a házigazda valamelyik résztvevő lesz.

Kontinentális Kupa, 3. kör, E csoport, Vojens:
    3. forduló:
Amiens Gothiques (francia) - FTC-Telekom 5-1 (0-0, 2-0, 3-1)

a Ferencváros gólszerzője: Farkas (57.)

További eredmény:
Nottingham Panthers (brit)-SönderjyskE Vojens (dán) 4-2 (1-0, 3-1, 0-1)

A csoport végeredménye: 1. Nottingham Panthers 6 pont, 2. SönderjyskE Vojens 6, 3. Amiens Gothiques 3, 4. FTC-Telekom 3

Pontazonosságnál az egymás elleni eredmény rangsorolt.

    pénteken játszották:
    1. forduló:
SönderjyskE Vojens - FTC-Telekom 3-1
Nottingham Panthers-Amiens Gothiques 4-2

    szombaton játszották:
FTC-Telekom - Nottingham Panthers 3-2
SönderjyskE Vojens-Amiens Gothiques 3-1

MTI
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó