Gál Kinga: Várhelyi az egyik legjobb biztosa lesz az új Európai Bizottságnak
2019. november 14. 13:54

Várhelyi Olivér nagyon alapos, felkészült, európai elkötelezettségű, a területet jól ismerő jelölt, aki az egyik legjobb és legmegbízhatóbb biztosa lesz az új Európai Bizottságnak – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő Brüsszelben csütörtökön, az uniós biztosnak jelölt Várhelyi Olivér európai parlamenti meghallgatását követően.

Gál Kinga magyar újságíróknak hangsúlyozta, a biztosjelölt meggyőzően és méltó módon válaszolt a feltett kérdésekre.

Bizonyította, hogy kiválóan érti azt a bővítési és szomszédságpolitikai területet, amelyért a jövőben felelős lesz. Nem valószínű, hogy találnának felkészültebb embert egész Európában a portfólióhoz tartozó feladatokra – jelentette ki a fideszes képviselő.

MTI
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó