Zivatarra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
2019. szeptember 12. 09:41

Alapvetően gomolyfelhős, napos időre számíthatunk csütörtökön országszerte, de helyenként záporok is előfordulhatnak – közölte az Országos Meteorológia Szolgálat oldalán.

Fotó: met.hu

Forrás: met.hu

Kitérve arra, hogy reggel, esetleg kora délelőtt Baranya, Bács-Kiskun, Tolna Csongrád és Somogy megyében nem kizárt gyenge zivatar kialakulása. Emiatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki a térségre a meteorológia.

Emellett több helyen megélénkül az északnyugati, északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 24 és 29 fok között alakul. Késő estére 13 és 21 fok közé hűl le a levegő.

hieado. hu - met
Címkék:
  • A polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítása a fő cél
    A polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítását említette a három hét múlva esedékes önkormányzati választások előtti legfőbb feladatnak egy szombati budapesti sajtótájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely.
  • Felívelő korszak elején az ország
    Magyarország megmutatta, hogy sikeres lehet a családokra építő és a bevándorlást elutasító politika, emiatt támadják hazánkat Brüsszelben. Demokratának lenni azonban annyit jelent, hogy nem félünk, ezért kiállunk az igazunkért – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Judit, akit az igazságügyi miniszteri feladatairól és a közelgő önkormányzati választásról is kérdeztünk.
  • Politikai alkudozás a jelöltekről
    Legalább öt, a politikai spektrum más-más oldaláról érkező biztosjelölt kapja meg idén a „kifogásolható” jelzőt. Az európai parlamenti frakciók vagy megállapodnak egymás jelöltjeinek a „megkímélésében”, vagy a meghallgatásokon nekiesnek a vitatott megítélésű politikusoknak. A múltban inkább az előbbi forgatókönyv érvényesült.
MTI Hírfelhasználó