Volner János kilépett a Jobbikból
2018. október 16. 17:57

Nem várta meg a Jobbik etikai vizsgálatát a felfüggesztett alelnök, inkább maga lépett ki a pártból.

Ugyanúgy távozik a pártból az az Apáti István és Fülöp Erik is, akik kiléptek a Jobbik parlamenti frakciójából, miután abból kizárták Volnert.

A Jobbikból távozó Volner az Origónak korábbanelmondta, lehetnek még képviselők, akik kilépnek a Jobbik frakciójából.

Négy korábban olyan képviselőt látok a megmaradt Jobbik-frakcióból, akinél inog a szék – mondta el Volner a portál azon kérdésére, hogy követik-e mások is őket, kilépve a Jobbik képviselőcsoportjából. A politikus nem kívánta megnevezni, kik a lehetséges távozók. Hozzátette, meggyőződése, hogy további kilépők lesznek, jelenleg négy olyan politikusról tud, akik nagyon erősen gondolkoznak. De a párt értelmiségi holdudvaránál is sokan jelezték nála, hogy ott szeretnék hagyni a pártot.

magyaridok.hu
Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • Megpróbálnak elaltatni bennünket
  Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében - nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
 • Stabil a kormánypártok támogatottsága
  A Fidesz-KDNP előnye továbbra is stabil az ellenzéki pártok előtt, az elmúlt időszak tüntetései nem eredményeztek lényegi átrendeződést az erőviszonyokban – derül ki a Századvég friss pártpreferencia-vizsgálatából.
 • Róma és Varsó között húzódik Európa új tengelye
  Manapság már szinte nincs olyan állam Európában, ahol ne lenne téma az illegális bevándorlás. A közelgő EP-választások miatt egyre több politikus keresi szövetségeseit, Róma és Varsó között egyre szorosabb a viszony.
MTI Hírfelhasználó