Sallai: Hadházy Ákosnak nincs helye az LMP-ben
2018. április 19. 18:27

Hadházy Ákosnak nincs helye az LMP-ben – mondta Sallai Róbert Benedek, az LMP távozó országgyűlési képviselője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.

Sallai Róbert Benedek és Hadházy Ákos azért vitatkoztak össze, mert az egykori társelnök azt mondta, Sallai és Schiffer András perrel fenyegette meg azokat az LMP-s képviselőjelölteket, akik más javára akartak visszalépni a kampányban.

Sallai Róbert Benedek elismerte méltatlan viselkedését, de hozzátette, hogy az LMP úgy szólította fel a lemondásra, hogy azt nem támasztotta alá semmi. Ezt a lépést igazságtalannak érzi a párt részéről.

Továbbá hangsúlyozta, hogy nem tesz lépéseket annak érdekében, hogy Hadházy Ákos ne maradhasson az LMP tagja, mert már hetekkel ezelőtt megindult ellene az etikai eljárás.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

echotv.hu
Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • Megpróbálnak elaltatni bennünket
  Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében - nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
 • Stabil a kormánypártok támogatottsága
  A Fidesz-KDNP előnye továbbra is stabil az ellenzéki pártok előtt, az elmúlt időszak tüntetései nem eredményeztek lényegi átrendeződést az erőviszonyokban – derül ki a Századvég friss pártpreferencia-vizsgálatából.
 • Róma és Varsó között húzódik Európa új tengelye
  Manapság már szinte nincs olyan állam Európában, ahol ne lenne téma az illegális bevándorlás. A közelgő EP-választások miatt egyre több politikus keresi szövetségeseit, Róma és Varsó között egyre szorosabb a viszony.
MTI Hírfelhasználó