Für Lajosra emlékeznek hétfőn
Für Lajos emlékére, születésnapján avatnak emléktáblát Budapesten.
2015. december 16. 19:25

A Lakiteleki Népfőiskola, a Nemzeti Fórum Egyesület, Budapest-Erzsébetváros Önkormányzata és a Honvédelmi Minisztérium tisztelettel meghívja Önt Für Lajos domborműves emléktáblájának avató ünnepségére.

Időpont: 2015. december 21. hétfő 18.00

Helyszín: 1071 Budapest, Damjanich u. 42.

Ünnepi beszédet mond:  Lezsák Sándor,  az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke; Simicskó István honvédelmi miniszter; Bíró Zoltán, az MDF alapító elnöke, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója, valamint Erzsébetváros Önkormányzatának képviselője. 

A beszédek elhangzását követően vendégeink az emlékműnél elhelyezhetik az emlékezés mécseseit, koszorúit, virágait.

gondola
  • A Soros-birodalom embere lehet Bajnai Gordon?
    Bajnai Gordon gyakorlatilag az amerikaiak embere, a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal pedig minden pénzt külföldről kap – lényegében ezt mondta Gansperger Gyula azon az egyeztetésen, amelynek hanganyagát Anonymus juttatta el az Origó szerkesztőségéhez. A baloldali kapcsolatait ecsetelő üzletember beszélt arról is, hogy az ellenzéki médiára, közelebbről a 444-re befolyása van Soros Györgynek, de anyagi segítséget nyújt Veres Tibor, a Wallis tulajdonosa is. Érdekes mondatok hangoznak el továbbá arról, hogy valójában kik fizetik a baloldali szakértőket, politológusokat – írja a hírportál.
  • Durva választási kampány jöhet
    Ma már kijelenthető, hogy Márki-Zay Péter nem váltotta be a baloldalon hozzá fűzött reményeket, csak egy újabb középszerű ellenzéki politikussal lett több, nincs semmilyen hozzáadott értéke – véli Deák Dániel politológus, aki szerint a Városháza-ügy nemcsak Karácsony Gergelyt sodorta hazugságspirálba, hanem a teljes baloldalt is.
  • Fontos megvallani keresztény vallásunkat
    Fontos, hogy a mai világban a fiatalok merjék vállalni kereszténységüket, és ezt ki merjék mondani Európában és Magyarországon is - erről a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszélt vasárnap a budapesti Mátyás-templom előtt.
MTI Hírfelhasználó