Megmondjuk az iPad Pro magyar árait
Mától mutatkozott be a világ negyven országában, így hazánkban is az Apple legnagyobb táblagépe, az iPad Pro.
2015. november 11. 11:50

Mint megírtuk, mára itt az ezüst, az arany és az asztroszürke iPad Pro. Az Apple beleadott mindent: a monumentális tablet retina kijelzője átlósan 12,9 hüvelyk lett, a képernyőn 5,6 millió pixel fér el, amivel az almás cég eddigi legnagyobb felbontású készülékét tudhatja magáénak.

Ez a legerősebb iPad, a legizmosabb, 64-bites A9X chipet kapta meghajtásnak.

Akad még érdekesség: első alkalommal került négy hangszórós audiorendszer táblagépbe. Nagyot ígér az Apple üzemidőből is: állítólag 10 órát fog bírni a mindössze 6,9 mm vastag (vékony?), ám másfél kiló súlyú készülék. Külön megvásárolható érintőceruzájával és okos billentyűzetével már nem csak szórakozáshoz, hanem munkára is alkalmas lesz a tablet.

A készülék érkezését nem kísérte a szokás szerint roppant hallgatag Apple Magyarország részéről dobpergés, még egy sajtóközleményt sem adtak ki a témában. A hazai boltok egyébként csak néhány ezer forintos eltérést mutatnak egymáshoz képest, bár ennyi különbség már igazán elhanyagolható lehet az almásan felülárazott táblagépek vásárlásakor. Átlagosan a 32 GB-os, wifis modellnek 296-300 ezer forint (az USA-ban 799 dollár, azaz mintegy 236 ezer Ft), a 128 GB-os wifi plusz cellular készüléknek 405-409 ezer forint (a tengeren túl 1079 dollár, azaz 319 ezer Ft) az ára.

BZI

hirado.hu
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó