Íme, a röszkei támadást szervezők
A police.hu-ra felkerültek azok a fotók, amelyek a röszkei támadást szervezőkről készültek. A Felhívás négy nyelven keresi a támadásra buzdító "migránsokat".
2015. szeptember 18. 18:08

Felhívás - Announcement - Aufruf - نداء

Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda felhívása

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a felvételeken látható civil ruhás személyekkel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy őket felismeri, tegyen bejelentést az nni.info@nni.police.hu email címen. 

Riot Police National Bureau of Investigation – Announcement

Police are asking anyone with information about the identity or the whereabouts of any of these people to contact police at nni.info@nni.police.hu.

Öffentlichkeitsfahndung – Bereitschaftspolizei Nationales Ermittlungsbüro

Die Bereitschaftspolizei Nationales Ermittlungsbüro bittet die Bevölkerung um Mithilfe. Wer die dargestellten Personen kennt oder über die Personen weitere sachdienliche Angaben hat, setzen sich bitte mit der Bereitschaftspolizei Nationales Ermittlungsbüro unter der E-Mail-Adresse: nni.info@nni.police.hu in Verbindung.  

مكتب التحريات الوطني   

شرطة حفظ النظام العام  

نداء

الى جميع المواطنين المتواجدين على ارض جمهورية المجر نتوجه اليكم جميعا بمساعدتنا بااعطاء اي معلومه تخص الاشخاص المعروضه صورهم

عبر الكتابه الينا عبر الايميل التالي

nni.info@nni.police.hu

* * *

Gondola megjegyzés

Az egyik képen látható hangszórós ember nyilván Szíriából hozhatta magával a hátizsákjában a hangerősítő berendezést.

A mellékelt linken olvasható egyébként, hogy a DK elnöke, maga Gyurcsány Ferenc "adta fel magát", amikor azt állította: "kedden Röszkénél előre megfontolt szándékkal, brutális módon, tervezetten, minden bizonnyal a miniszterelnök utasítására, a rendőrök támadtak rá a békés menekültekre, nem pedig fordítva."

Gyurcsány megszólalása után esetleg talán az is könnyen kikövetkeztethető, honnan került a hangerősítő például a rendbontást és támadást szervező kezébe, valamint hogy miként és miért tévedhetett át Szerbiába Röszkénél két napja a sleppjével a - minden bizonnyal ismét megzakkant - pártvezér.

 

 

 

 

police.hu, gondola
  • Oltóanyag még nincs, de a lakossági igény hamarosan jelezhető
    Müller Cecília közölte: a lakossági igényfelmérés információkkal szolgál az oltóhelyek pontos megtervezéséhez. "Sokféle forgatókönyvünk van attól is függően, milyen típusú vakcina érkezik az országba" - hangoztatta.
  • KDNP-képviselő: Politizálás a lovagkirály bűvkörében
    Portrébeszélgetés Móring József Attila kereszténydemokrata politikussal: A liberális, nemzetek nélküli társadalom hívei összehangolt támadást indítottak a nemzeti, konzervatív berendezkedésű országok ellen és a hazai ellenzék beállt ebbe a kórusba. Semmi nem számít nekik, csak a hatalom megszerzése. Semmi nem szent, még a vírushelyzetet is politikai haszonszerzésre használják. Hamis videók, álhírek látnak napvilágot sorra.
  • Kovács Zoltán: az EU-nak új alapjavaslattal kell előállnia
    Magyarország nem változtatott álláspontján nyár óta, az mindvégig "egyértelmű, nyilvánvaló és őszinte" volt. "Az európai intézmények, a parlament, a bizottság és a német soros elnökség választott azóta egy más utat. Nem Magyarországot kell hibáztatni."
MTI Hírfelhasználó