Lecsapott a vihar a fővárosra
Délután négy óra előtt Budapestet is elérte az enyhülést hozó, heves zivatarral és égdörgéssel támadó hidegfront.
2015. június 9. 17:41

Korábban a meteorológiai szolgálat több járásra, valamint a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki a várható heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt.

 Jégeső és felhőszakadás a fővárosban

A fővárosban és környékén több helyen borsó nagyságú jég is esett, a heves vihar a közlekedésben is komoly gondot okozott, fákat tört le, és a hőmérséklet tíz fokot esett a beáramló hideg levegő miatt. Faágak zuhantak az úttestre és több parkoló autó megsérült.

ÉRDEKES LEHET

M1 Hiradó
  • Tévedés lenne még lebecsülni Oroszországot
    Az első napok, hetek orosz katonai kudarcai a titkosszolgálat többéves elégtelen munkájának voltak a közvetlen következményei. Ezeket a hibákat csak tetézték az orosz hadsereg vezérkarának rossz döntései.
  • A kormány az ország biztonságát és a gazdaságot is megvédi
    Az elhúzódó háborús helyzetben az új magyar kormány két legfontosabb feladatának az ország biztonságának és gazdaságának megvédését nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón. Gulyás Gergely bejelentette, hogy péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak rezsicsökkentett árú üzemanyagot, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter pedig a kormány által nyolc területen bevezetendő extraprofit-különadó részleteiről számolt be.
  • A Kádár-rendszer feltárása nélkül nem érthetjük a jelent
    Száztíz évvel ezelőtt született Kádár János, aki hazánk XX. századi történelmének egyik legmeghatározóbb figurája lett.
MTI Hírfelhasználó