MVM: nem lesz probléma a gázellátással
Gázkorlátozásra sem kell számítani - közölte Horváth Péter, a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) vezérigazgatója hétfőn.
2014. november 3. 17:43

Nem lesz probléma a gázellátással az idén, gázkorlátozásra sem kell számítani - mondta Horváth Péter, az Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) vezérigazgatója hétfőn, a zsanai tároló bemutatásakor. Fritsch László, a Magyar Földgáztároló Zrt. (Mfgt) elnök-vezérigazgatója közölte: a legutóbbi, október 28-i adatok alapján a magyar földgáztárolók töltöttségi szintje 68 százalék, a rendelkezésre álló mobilgázmennyiség 4,4 milliárd köbméter. Hozzátette: a magyarországi tárolók töltöttségi szintje abszolút értékben nem, viszont a téli fogyasztás arányában kiemelkedő Európában.

MTI
Címkék:
  • USA: színes forradalom lesz a választás után?
    Bárki is nyeri meg az Egyesült Államokban a november 3-i elnökválasztást, szinte borítékolható, hogy hosszan tartó demonstrációhullám veszi majd kezdetét. Ha Donald Trump, regnáló elnök újrázni tud, akkor a radikális baloldaliak kezdenek majd zavargásokba.
  • Momentum: szórakozik a fiatal burzsoázia
    A diaszpórában élő magyarságot ma politikai lábtörlőként használó momentumos fia­talságnak az is teljesen elképzelhetetlen fogalom, mi az beállni egy bosszúvággyal és fanatizmussal teli ultranacionalista tömeg közepére tinédzserfejjel, és számonkérni az öklüket rázóktól magyarellenes szlogenjeiket.
  • Ne vegyünk részt tömegrendezvényeken!
    Nem javasolják a részvételt tömegrendezvényeken - nemcsak az október 23-ai ünnepségeken, hanem más tömegrendezvényen sem - mondta Müller Cecília a sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó