Hétfőig kaptak haladékot a szocialisták
Hétfőig kaptak haladékot szövetségeseiktől a szocialisták, hogy aláírják a hét elején kialkudott hárompárti megállapodást.
2014. augusztus 10. 10:32

Amennyiben nem szentesítik aláírásukkal a dokumentumot, az Együtt–PM önállóan indul Budapesten az októberi önkormányzati választáson.

Az Index tegnap írt arról, hogy az MSZP budapesti küldöttgyűlése pénteken több ponton is önhatalmúlag átírta a megállapodást. A Demokratikus Koalíció és az Együtt–PM Szövetség hiába osztotta fel előzőleg az MSZP-vel közösen a budapesti kerületeket, a szocialista küldöttek a szövetségesek rovására módosítottak az alkun. A szocialista Kunhalmi Ágnes szerint érdemben nem nyúltak hozzá az együttműködéshez.

MNO - HirTV
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány a helyén van
  Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
 • Szijjártó: A migrációs nyomás új veszélyességi szintre lépett
  Új veszélyességi szintre lépett a migrációs nyomás, a migránsok egyre agresszívebbek, erőszakosabbak, már felfegyverkeznek, és használják is ezeket a fegyvereket - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Szabadkán, ahol szerb hivatali kollégájával, Nikola Selakoviccsal találkozott.
 • A baloldal totális összeomlása
  A közvélemény-kutatások szerint ha most lennének a választások, a Fidesz–KDNP-pártszövetsége akár négyötödös többséget tudna kialakítani az Országgyűlésben, hisz a rekord támogatottság mellett az ellenzéki oldalon a DK és a Mi Hazánk Mozgalom kivételével jelenleg egyik ellenzéki párt sem lenne önállóan képes bejutni a parlamentbe – fogalmazott Nagy Ervin elemző.
 • Lezárták az Erzsébet hidat – Budaházyért tüntetnek
  Hétfőn reggel 8 óra körül érkezett a bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz (BRFK), hogy hogy néhányan kocsikkal és egy molinóval keresztbe állva akadályozzák a forgalmat az Erzsébet hídon.
MTI Hírfelhasználó