A liberálisok külön főpolgármester-jelöltet indítanak
Bodnár Zoltán lesz a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje az októberi önkormányzati választáson - jelentette be a párt elnöke szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.
2014. augusztus 2. 12:38

Fodor Gábor a Március 15. téren, a Petőfi-szobornál tartott sajtótájékoztatón azt mondta, az MLP önállóan indul a választáson, és önállóságukat azzal is megjelenítik, hogy önálló főpolgármester-jelöltet is állítanak. Kijelentette, hogy a miniszterelnök tusnádfürdői beszédében harcot hirdetett a liberálisok és a liberális állam ellen, a liberálisok pedig "felveszik a kesztyűt".

A politikus bemutatta jelöltjüket, Bodnár Zoltánt, a párt gazdasági főtanácsadóját, aki korábban a Magyar Nemzeti Bank alelnöke is volt. Komoly ellenzéki jelöltként jellemezte Bodnár Zoltánt, és jelezte: azt várják a baloldali ellenzéki pártoktól, "hogy álljanak mögé és támogassák".

MTI
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó