Kemény Dénes szerint ez döntött a németek javára a döntőben!
Nagyon sokáig teljesen nyílt volt a világbajnoki döntő, de a rendes játékidő végén és a hosszabbításban lehetett érezni azt a különbséget, hogy a német válogatott pihentebben kezdte a mérkőzést - mondta Kemény Dénes mesteredző. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádióban hétfő reggel értékelte utolsó alkalommal a labdarúgó-vb eseményeit.
2014. július 14. 14:40

A német válogatott egy nappal többet pihenhetett a döntő előtt, és az is Argentína ellen szólt, hogy ők hosszabbításra kényszerültek az elődöntőben is - nyilatkozta Kemény Dénes mesteredző. A végén a németek frissessége miatt a mérkőzés már nem volt kiegyensúlyozott, és a német fölény meghozta a győztes gólt.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke arról is beszélt, hogy nagyon izgalmas és szórakoztató volt a csoportmeccs-fázis, utána kissé visszaesett a színvonal, de az egyenes kieséses szakaszban is láthattunk igen színvonalas meccseket. Mint fogalmazott: "Linecker nyert már megint", hiszen a végén a németek győztek. Mindez Kemény szerint a torna egészét tekintve teljesen megérdemelt.

Kemény Dénes szerint a német orvosi stáb volt a legjobb ezen a mérkőzésen, hiszen az, hogy egy ilyen hosszú menetelés után a német játékosok ennyire frissen mozogtak, még a hosszabbításban is, az mindenképpen az orvosi háttér érdeme. A szakember úgy véli: a németek háttérmunkája 20 százaléknyi pluszt hozzáadott a játékosok és a vezetés amúgy is magas színvonalú teljesítményéhez.

InfoRádió
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Bayer Zsolt: A Tóth Bertalan
  Tóth Bertalan tehát megméredzkedett a nagy versenyben, méghozzá nem mással, mint Tóth Bertalannal.
 • Egy magyar hagyomány
  Nem csodálom, hogy ezt az országot nem érti senki. Nemcsak a nyelve miatt, hanem a lelke miatt sem. Itt évszázadok óta egy időben, egyszerre mindenki úgy érzi, hatalmon is van meg ellenzékben is
 • Most a fiatal korosztályt érinti elsősorban a járvány
  A koronavírus-járvány első hulláma elsősorban az idősebbeket érintette, most viszont a 20-29 éves korosztályból kerül ki a legtöbb pozitív eset - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.
MTI Hírfelhasználó