Kemény Dénes szerint ez döntött a németek javára a döntőben!
Nagyon sokáig teljesen nyílt volt a világbajnoki döntő, de a rendes játékidő végén és a hosszabbításban lehetett érezni azt a különbséget, hogy a német válogatott pihentebben kezdte a mérkőzést - mondta Kemény Dénes mesteredző. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádióban hétfő reggel értékelte utolsó alkalommal a labdarúgó-vb eseményeit.
2014. július 14. 14:40

A német válogatott egy nappal többet pihenhetett a döntő előtt, és az is Argentína ellen szólt, hogy ők hosszabbításra kényszerültek az elődöntőben is - nyilatkozta Kemény Dénes mesteredző. A végén a németek frissessége miatt a mérkőzés már nem volt kiegyensúlyozott, és a német fölény meghozta a győztes gólt.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke arról is beszélt, hogy nagyon izgalmas és szórakoztató volt a csoportmeccs-fázis, utána kissé visszaesett a színvonal, de az egyenes kieséses szakaszban is láthattunk igen színvonalas meccseket. Mint fogalmazott: "Linecker nyert már megint", hiszen a végén a németek győztek. Mindez Kemény szerint a torna egészét tekintve teljesen megérdemelt.

Kemény Dénes szerint a német orvosi stáb volt a legjobb ezen a mérkőzésen, hiszen az, hogy egy ilyen hosszú menetelés után a német játékosok ennyire frissen mozogtak, még a hosszabbításban is, az mindenképpen az orvosi háttér érdeme. A szakember úgy véli: a németek háttérmunkája 20 százaléknyi pluszt hozzáadott a játékosok és a vezetés amúgy is magas színvonalú teljesítményéhez.

InfoRádió
  • Orbán Viktor Madridban majd Párizsban tárgyal
    Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a VOX elnökének megbeszélésére, a téma az európai keresztény és konzervatív értékek védelme, a családok és a gyermekvállalás támogatása valamint az illegális bevándorlás elleni fellépés volt.
  • A csíkszeredai Szent Ágoston plébániatemplom felújítása
    A magyar kormány 26 millió forintos támogatásával cserélték ki a csíkszeredai Szent Ágoston plébániatemplom nyílászáróit és óriási méretű üvegfelületeit.
  • A V4-ek védelmi vezetői: egységes NATO, egységes EU
    A visegrádi országok (V4) - Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia - parlamentjeinek honvédelmi és rendészeti bizottságai kiállnak az egységes NATO és az egységes Európai Unió mellett - közölte a magyar országgyűlési bizottság elnöke a pénteki debreceni tanácskozás utáni sajtótájékoztatón
MTI Hírfelhasználó