Az MSZP szakított Ron Werberrel
Az atv.hu szocialista forrásai szerint a párt szakított a kampányguruval.
2014. április 11. 16:59

Az MSZP nem Ron Werberrel viszi végig sem az európai parlamenti, sem az önkormányzati kampányt. A szakembernek „lejárt a mandátuma” – fogalmazott az atv.hu forrása. A portál szerint az EP-kampányt a listavezető Szanyi Tibor és a mögötte lévő szakembergárda fogja vinni, de szerepe lesz a kampányban Velez Árpád pártigazgatónak és Molnár Zsolt kampányfőnöknek is.

Horváth Csaba alelnök az atv.hu megkeresésére annyit mondott: nem látta Werbert a választás óta. „Sokakkal konfrontálódott a kampányban és ez nem segítette a kampány menetét” – fogalmazott a fővárosi frakcióvezető.

Korábbi hírek szerint állítólag valóban vitát gerjesztett a baloldali ellenzéken belül annak a kérdésnek az eldöntése, hogy a Simon-ügy kirobbanása közepette mikor és hogyan indítsák a miniszterelnök-jelölti kampányt. Az MSZP izraeli kampánytanácsadója állítólag annyira dühös lett, hogy végül Mesterházy Attilának kellett közbeavatkozni és elsimítani az ellentéteket.

Néhány napja Papcsák Ferenc azzal magyarázta saját vereségét, hogy Zuglóban teret tudott nyerni a Ron Werber-féle gyűlölettechnológia. A politikus harcmezőként jellemezte az országot, ahol ugyan győzött a Fidesz, az MSZP és szimpatizánsai pedig visszaszorultak a főváros belső kerületeibe. Ezt a területet el is nevezte Papcsák, méghozzá Vörös Félholdnak és véleménye szerint Csepeltől Újpestig húzódik.

hír24.hu
  • Magyarország nem fordulhat vissza
    Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előre megy, nem hátra mondatban benne van az a küzdelem, amelyet Magyarország az elmúlt 12 évben folytatott, hiszen 2010-ben egy csődbe jutott ország volt, az országot "kivéreztették és tönkretették". De "nagyon kemény munkával 12 év alatt a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Magyarország kijavította" - mutatott rá.
  • Nemzeti Régészeti Intézetet alapítanak
    A kormány hosszas szakmai előkészítés és egyeztetés után döntött arról, hogy a Várkapitányság Régészeti és Tudományos Igazgatósága a Nemzeti Múzeum részévé váljon, így ismét az MNM végezheti a régészeti örökségvédelmi feladatokat a lelőhelyek felderítésétől a feltáráson és feldolgozáson át a közönségkapcsolatokig - közölte a múzeum pénteken az MTI-vel.
  • Kórházakat zárna be a szélsőséges gyurcsányi kedvenc
    A gyurcsányi jelölt az egészségügy fizetőssé tétele mellett is kampányol, s ennek jegyében legutóbb azt tanácsolta a szemműtétre váró magyaroknak, hogy menjenek Indiába.
MTI Hírfelhasználó