Fidesz: 22 éves csúcson a foglalkoztatás
A Fidesz szerint ma 22 éves csúcson van a foglalkoztatás és a családok terhei csökkennek, ellentétben a Gyurcsány-korszakkal, amikor a munkanélküliséget megduplázták és a magyarok terheit növelték.
2014. január 12. 13:38

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében Gúr Nándor MSZP-alelnök szavaira reagált így, aki vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy kevesebb munkavállaló kevesebbet érő pénzért többet dolgozik ma, mint a kormányváltás előtt.

A Fidesz közleménye szerint a szocialisták ugyanúgy hazudnak, ahogy régen, a Gyurcsány-korszakban tették.

A közlemény felsorolja, hogy a kormányváltás óta béremelési program indult a pedagógusoknak, az egészségügyi, a szociális és gyermekvédelmi dolgozóknak, minden évben nőtt a minimálbér, az álláskeresők a 28 ezer forintos segély helyett ma munkát vagy képzést és érte minimum nettó 51-71 ezer forintos fizetést kapnak, továbbá a rekordalacsony inflációnak köszönhetően a munkavállalók fizetése őrzi értékét, sőt tartósan nőnek a reálbérek.

MTI nyomán
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó