Selmeczi: Bajnai és Gyurcsány Magyarország ellen tanúskodik
Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő szerint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt kormányfő Magyarország ellen tanúskodik külföldön.
2013. november 9. 18:14

A fideszes politikus szombati budapesti sajtótájékoztatóján ezt egy kérdésre válaszolva mondta, azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Nemzet értesülése szerint a sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt egy hétfőn Washingtonban kezdődő perben izraeli befektetők több mint 100 milliárd forint kártérítést követelnek a magyar államtól. Az mno.hu-n megjelent cikk szerint a perben az izraeli befektetők felhasználhatják majd Bajnai Gordon volt kormányfő egy korábbi büntetőügyben tett vallomását, Gyurcsány Ferenc volt kormányfő pedig írásban fog tanúskodni.

Selmeczi Gabriella úgy nyilatkozott: az a szomorú, hogy nincsenek meglepve azon, hogy "Gyurcsány és Bajnai Magyarország ellen tanúskodik külföldön". A két volt kormányfő szerinte soha nem a magyar állam és a magyar emberek érdekeit tartotta szem előtt, sem kormányon, sem ellenzékben. "Nem csoda, hogy most is külföldi érdekeket szolgálnak" - tette hozzá a Fidesz szóvivője.

MTI nyomán
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó